Ημερίδα | Προκλήσεις και ευκαιρίες για την Ευρωπαϊκή και την Ελληνική Οικονομία. Η συμβολή της μεταποιητικής βιομηχανίας
Κατηγορία :
Ημερίδα
Χώρος: Αμφιθέατρο Εθνικής Πινακοθήκης
Τοποθεσία: Αθήνα
Διεύθυνση: Βασ. Κωνσταντίνου 50, 116 34, Αθήνα
Εγκαίνια: 04 Νοε 2025
Διάρκεια: 04 Νοε 2025
Ωράριο λειτουργίας: 15:00-20:00
Πολυμέσα:

Ημερίδα | Προκλήσεις και ευκαιρίες για την Ευρωπαϊκή και την Ελληνική Οικονομία. Η συμβολή της μεταποιητικής βιομηχανίας

Κορυφαίοι πολιτικοί, ακαδημαϊκοί και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου θα συμμετάσχουν στην Ημερίδα με τίτλο «Προκλήσεις και Ευκαιρίες για την Ευρωπαϊκή και την Ελληνική Οικονομία – Η συμβολή της μεταποιητικής βιομηχανίας». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2025, από τις 15:00 έως τις 20:00, στο Αμφιθέατρο της Εθνικής Πινακοθήκης.

Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από το Μορφωτικό Ίδρυμα Εθνικής Τραπέζης, το Ίδρυμα Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ) και την Ελληνική Παραγωγή – Συμβούλιο Βιομηχανιών για την Ανάπτυξη.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ

 

 

Φωτογραφίες


Σχόλια:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
See more arrow

Please enter valid email