Για κάποιον σκοπό...
Κατηγορία :
Συναυλία
Χώρος: Μέγαρο Μουσικής, Αίθουσα "Δημήτρης Μητρόπουλος"
Τοποθεσία: Αθήνα
Διεύθυνση: Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη
Εγκαίνια: 01 Φεβ 2019
Διάρκεια: 01 Φεβ 2019
Ωράριο λειτουργίας: 20.30
Πληροφορίες: 210 3234 267 (ΜΙΕΤ), 210 7282 333 (Μέγαρο Μουσικής)
Πολυμέσα:

Για κάποιον σκοπό...

Το Μορφωτικό Ίδρυμα Εθνικής Τραπέζης
γιορτάζει τον μισό αιώνα δράσης του με μια μεγάλη συναυλία στο
Μέγαρο Μουσικής, την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου στις 20.30,
μια μουσική συνύπαρξη καταξιωμένων μουσικών, παλιών και νέων φίλων του Ιδρύματος.

Συμμετέχουν φιλικά οι καλλιτέχνες:
Αmoeba, Γιώργος Ανδρέου, Μιχάλης Καλκάνης, Σταύρος Λάντσιας, Κορίνα Λεγάκη, Ντόρα Μπακοπούλου, Νίκος Ξυδάκης, Νίκος Πορτοκάλογλου, Μιχάλης Πορφύρης, Βασίλης Ρακόπουλος, Μαρία Φαραντούρη, Δημήτρης Χουντής

 

Το ΜΙΕΤ, με αδιάλειπτη παρουσία  πενήντα και πλέον ετών στον χώρο των γραμμάτων και των τεχνών, αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους πολιτιστικούς φορείς στην Ελλάδα. Συστάθηκε το 1966 από την Εθνική Τράπεζα στο πλαίσιο του εορτασμού των 125 χρόνων από την ίδρυσή της. Ωστόσο, αρχίζει τη δράση του ουσιαστικά το 1974, μετά την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, με σκοπό να συμβάλει στην ανάπτυξη των γραμμάτων, των επιστημών και των καλών τεχνών.
Το ΜΙΕΤ αγκαλιάζει πλήθος δραστηριοτήτων και επιμέρους τμημάτων. Κύριο μέλημα του είναι οι εκδόσεις του και, δίπλα σε αυτές, μια πολύ ανεπτυγμένη καλλιτεχνική δραστηριότητα, εκθεσιακή και αρχειακή.
Τα τελευταία χρόνια, το καλοκαίρι και το φθινόπωρο, το ΜΙΕΤ διοργανώνει μουσικές βραδιές στην αυλή του, στην Πλάκα. Στον ίδιο χώρο, φέτος το καλοκαίρι, εγκαινίασε και τη συνεργασία του με το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, φιλοξενώντας μουσικές παραστάσεις.
Από τις μουσικές εκδηλώσεις στην αυλή μας είχαμε τη χαρά να αναπτύξουμε δεσμούς φιλίας και συνεργασίας με καταξιωμένους Έλληνες μουσικούς, κάποιοι από τους οποίους θα μας συντροφεύσουν με τις μουσικές τους σε αυτή τη συναυλία.

Συμμετέχουν οι μουσικοί
Κουαρτέτο: Λαέρτης Κοκολάνης, 1ο βιολί – Ευγένιος Ζιμπάϊ, 2ο βιολί – Ηλίας Σδούκος, βιόλα – Μιχάλης Πορφύρης, βιολοντσέλο.

Εισιτήρια: 25, 15 και 10 ευρώ (φοιτητικό, ανέργων, ΑΜΕΑ)
Προπώληση εισιτηρίων:
http://www.megaron.gr/default.asp?pid=5&la=1&evID=4495
και στα ταμεία του Μεγάρου Μουσικής, Ομήρου 8, τηλ. 210 7282 333

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ  ΕΡΤ

  


Σχόλια:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
See more arrow

Please enter valid email