«Βιβλία στον κήπο» καλοκαιρινό bazaar στην αυλή του ΜΙΕΤ
Χώρος: Πολιτιστικό Κέντρο. Βίλα Καπαντζή
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη
Διεύθυνση: Βίλα Καπαντζή – Βασιλίσσης Όλγας 108
Εγκαίνια: 01 Ιουλ 2020
Διάρκεια: 01 Ιουλ 2020 - 02 Ιουλ 2020
Ωράριο λειτουργίας:
Τετάρτη 1 Ιουλίου, 17:00-21:00
Πέμπτη 2 Ιουλίου, 17:00-21:00
Πληροφορίες: 2310 295 170 - 177

«Βιβλία στον κήπο» καλοκαιρινό bazaar στην αυλή του ΜΙΕΤ

ΒΙΒΛΙΑ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ

Το Μορφωτικό Ίδρυμα Εθνικής Τραπέζης διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το καλοκαιρινό του μπαζάρ βιβλίων στην αυλή της Βίλας Καπαντζή, την Τετάρτη 1 & την Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020.

Ώρες λειτουργίας:
Τετάρτη 1 Ιουλίου: 17:00-21:00
Πέμπτη 2 Ιουλίου: 17:00-21:00

Στο Παζάρι θα διατεθεί μεγάλο μέρος των εκδόσεων του ΜΙΕΤ και του ΕΛΙΑ με έκπτωση έως 70%. Το κοινό μπορεί να επιλέξει βιβλία από μεγάλη ποικιλία πρωτότυπων και μεταφρασμένων μελετών που καλύπτουν θεματικά όλο σχεδόν το φάσμα των επιστημών του ανθρώπου (ιστορία, αρχαιολογία, φιλοσοφία, κλασική, βυζαντινή και νεότερη φιλολογία, γλωσσολογία, ιστορία των επιστημών, τέχνη κ.λπ.) και όχι μόνο.

Επιπλέον οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να βρουν παλιά βιβλία λογοτεχνίας, ιστορίας και κοινωνικών επιστημών, σπάνια περιοδικά και θεατρικά προγράμματα σημαντικών παραστάσεων σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές, που θα ξεκινούν από 1€.

Κατά την διάρκεια του μπαζάρ θα ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας για την ασφαλέστερη περιήγηση των επισκεπτών, στο πλαίσιο της πανδημίας COVID-19.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

• τήρηση απόστασης  τουλάχιστον  1,5 μέτρου σε όλους τους  πάγκους των βιβλίων και 2,00 μέτρων στην αναμονή για το ταμείο
• προαιρετική χρήση μάσκας
• προτεραιότητα στην εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ και εγκύων
• διαθέσιμα αντισηπτικά κατά την είσοδο-έξοδο και στους χώρους των βιβλίων
• ελεγχόμενη ροή στον κήπο του ΜΙΕΤ, ώστε να μην δημιουργείται συνωστισμός

Για τη διευκόλυνση των επισκεπτών θα υπάρχει ειδική σήμανση για την τήρηση των προβλεπόμενων αποστάσεων.

Όλο το προσωπικό που θα έρχεται σε άμεση επαφή με τους επισκέπτες (σε πάγκους βιβλίων, ταμείο, κυλικείο) θα χρησιμοποιεί προστατευτική μάσκα.

Κατ’ εξαίρεση, τις μέρες του μπαζάρ, η τρέχουσα έκθεση «ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ, ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΑ. Η ταχυδρομική ιστορία της Θεσσαλονίκης» θα λειτουργεί μόνο τις ώρες 17:00-21:00 και όχι στο συμβατικό ωράριο λειτουργίας.

 


Σχόλια:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
See more arrow

Please enter valid email